Sayfalar

16 Temmuz 2017 Pazar

Kalıcı Makyaj

Mikropigmentasyon yada uzun süreli ikinci tabaka deriye özel aletlerle rengi geçirmenin ve doğal pigmentler ile cilde yerleştirme sanatıdır. Bu işlemin hiç bir alerjik etkisi yoktur ve tamamen cilt ve vücut için tasarlamış olup katkı maddesi içermez.Bolu Güzellik Salonu






En Yaygın Mikro pigmentasyon işlemleri

Kaş kaldırtma,kirpik çizgileri, dudak çizgileri işlemlerini içerir.

Kalıcı makyaj işlemi göz kapağı, kaş ve dudak çevresinde makyaj tekniklerine uygun yapılmalıdır. Renk pigmentinin kalınlığına karar vermek önemlidir.


Pigmentasyon etkisi yaklaşık olarak 3 ile 5 yıl boyunca görünürlüğünü korur ve birden yok olmamaktadır yıllar içinde solarak kaybolur.

sürekli canlılığını korunmasını istersek 2 yılda bir tek rütuş atılabilir.

Bunu hemen hemen imkansız yapmak geleneksel makyajla mümkündür.Kalıcı makyajda mikro-pigmentler doğal ve su bazlı olduğundan cilt de doğal bir görünüm sağlar.

Kalıcı makyaj uygulaması yapılan cihazın profesyonel olması çok önemlidir.Renk daha mattır ve görünüm doğaldır istediğimiz rengi kolayca elde edebiliriz. Bolu Güzellik Salonu

Kalıcı makyaj Cihazın teknik özellikleri yapılan kontürün sonucunu ve dayanıklılığını büyük ölçüde etkiler.



Göz kapağı üstüne ve altına ve de dudak çevresine yapılan iyi bir lokal anestezi, kişinin ağrı hissetmesini engelemektir.

* Görsel veya el becerisi eksiği olan kişiler

* Rahatlığını sevenler,

* Yaşlanmayla dudak rengi kaybolmuş kişilere

* Kontakt lens kullanıcıları da mikropigmentasyon için iyi adaylardır. Lensi takmak ya da çıkarmak günlük makyajı bozar aynı zamanda gözü tahriş eder.

* Yağlı cildi olan bayanlar da mikropigmentasyon için adaydırlar. Bolu Güzellik Salonu

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Disqus Shortname

Comments system