Sayfalar

26 Şubat 2014 Çarşamba

Ankara Butik Kurabiye - Kurabiye Düşleri

Butik kurabiye şu sıralar ev hanımları arasında çok ünlü olmaya başladı. Özellikle girişimci ruhlu ev hanımları evde boş boş durmaktansa birşeyler öğrenmeye birşeyler üretmeye ve birşeyler satmaya çalışıyorlar. Bunların arasında makyaj ürünleri satanlar , keçe ürünleri satanlar, kendi eski eşyalarını bile satanlar var.

Sosyal ağların kullanımın artmasıyla birlikte buraları kadınların girişimci ruhunu ortaya dökme yolu olarak kullanımaya başlandı. Tabi sosyal ağlardan önce blogger vardı. Blogger üzerinden sıkıldım satıyorumlar, keçe ürünler satanlar, papatya taçlar satanlar vardı. Şimdilerde ise sosyal ağlar artık blogların yerini almaya başlamış olsada bloguna hala özen gösterenlerde var.

Butik kurabiye konusuna dönecek olursak Ankara'da butik kurabiye işini hakkıyla yapan kurabiye düşleri kendini geliştirmek için butik kurslar alıyor. Ankara Butik Kurabiye için kurabiye düşleri ile irtibata geçebilirsiniz. Resimli Butik Kurabiye tasarımları ile rakiplerinin önüne geçen semra hanım birbirinden güzel butik kurabiye modelleri ve enfes lezzeti ile sizleri bekliyor.

Butik kurabiye'de marka olma yolunda ilerleyen bir diğer firma ise şeker tatlar butik kurabiye ile zerrin hanım. Zerrin hanım kabiliyetini paylaşmak adına butik kursları veriyor.

Son olarak butik kurslar ile ilgili yakında bir web sitesi açılacak ve buradan duyuralacaktır.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Disqus Shortname

Comments system